Features & Details

“RPG Pertempuran Automatik yang paling dinantikan kini boleh didapati di Google Play Store!!!”
Sertai jutaan pemain lain dari serata dunia dan mulakan pengembaraan anda dari Hutan Sara hingga ke Syurga Tinggi dengan mengetuai Perikatan wira anda menuju runtuhan kuno untuk menentang kuasa kejahatan!

CIRI PERMAINAN:

★Pertempuran Automatik★
Tetapkan latihan wira anda semasa ketiadaan anda. Apabila anda kembali ke telefon anda, mereka akan menjadi lebih gagah, mendapat keupayaan baru dan bersedia untuk bertempur. Kembangkan dan Latih skuad yang gagah perkasa tanpa mengeluh!
 
★Strategi Yang Berkembang★
Lebih daripada 200 Wira dalam puak yang berbeza dengan kemahiran khusus. Seru Pahlawan anda, LATIH mereka menjadi wira yang gagah perkasa atau tukarkan mereka menjadi bahan Roh untuk BERKEMBANG. Tempa peralatan ajaib dan lengkapkan pahlawan anda menuju kemenangan!

★Kandungan yang BANYAK!★
Dengan medan pertempuran dan tempat kurungan yang banyak sekali, pencarian wira, menara misteri, arena, Perikatan, terdapat banyak keseronokan untuk dinikmati!

★Perang Perikatan★
Lawan bersama rakan dan pemain di mana sahaja dalam peperangan untuk menakluk benua terapung. Sertai pertempuran ketua Perikatan berbilang pemain dan ketuai Perikatan anda menuju kemenangan!

★Arena Seluruh Dunia★
Aturkan wira terbaik anda di barisan hadapan untuk bertempur di dalam ARENA. Tontoni mereka PK secara dalam talian dalam pertandingan berbilang pemain untuk mencari kemenangan! Dahului Papan Juara untuk mendapatkan ganjaran terbaik!

Peringatan yang baik:
Ia memerlukan kebenaran WRITE_EXTERNAL_STORAGE dan READ_EXTERNAL_STORAGE kerana AD video.

Hubungi kami:
E-mel: ihcs@droidhang.com
Facebook: https://www.facebook.com/IdleHeroes

Mainkan Idle Heroes di BlueStacks

BlueStacks 4 adalah emulator Android yang baru dan juga satu-satunya platform game yang dirancang dan dibangun bagi para pemain.

unduh Idle Heroes