Features & Details

Ga terug naar het begin van Allison Hearts meeslepende verhaal om arts te worden

Help coassistent Allison Heart die aan het begin van haar carrière als arts staat in een klein, Amerikaans ziekenhuis! Geniet van een spel over een meisje dat per toeval een heldin wordt.

Verbeter je medische vaardigheden in Heart’s Medicine – Season One, de prequel van het spannende ziekenhuisspel Heart’s Medicine - Time to Heal. Werk samen met Doctor Heart die begint als onzeker meisje en uitgroeit tot doorgewinterde chirurg in Little Creek Hospital. Voel de adrenaline door je aderen stromen terwijl je diagnoses stelt en patiënten behandelt, opereert en geneest. Kun jij dit razendsnelle tijdmanagementspel bijbenen?

Toen Allison nog jong was, zag ze haar vader sterven. Een paar jaar later is ze getuige van een vreselijk ongeluk. Op dat moment komt ze tot de conclusie dat ze geneeskunde moet studeren. Nu is ze in Little Creek Hospital waar ze als arts aan de slag gaat. Maar het leven in het ziekenhuis is niet altijd rozengeur en maneschijn...

Niet alle patiënten zijn even aardig, niet alle ziektes kunnen worden genezen en niet alle dromen komen uit. Allison leert haar taak als arts te accepteren. Ze moet zich concentreren op de verwondingen en de gezondheid van haar patiënten en er alles aan doen om het ze zo gemakkelijk mogelijk te maken. Gelukkig wordt ze bijgestaan door haar geweldige collega’s die haar graag willen helpen.

Niet alleen krijgt Allison als coassistent te maken met meerdere noodsituaties, maar staat haar liefdesleven ook op zijn kop wanneer niet één maar TWEE knappe artsen om haar aandacht vechten. Als dat maar goed gaat.

⚕️ Speel de geweldige reeks van Heart’s Medicine op je mobiele toestel!

⚕️ Maak kennis met de getalenteerde artsen van Little Creek Hospital

⚕️ Genees patiënten in 60 levels en nog eens 30 uitdagingslevels

⚕️ Speel spannende interactieve minispellen

⚕ Beleef een meeslepend verhaal vol liefde, vriendschappen en drama

⚕️ Maak deel uit van een verhaal dat al door meer dan 10 miljoen spelers is gespeeld

Probeer de eerste paar levels gratis. Kies dan om het volledige spel te ontgrendelen met een in-app aankoop, of probeer een gratis proefperiode van ons abonnement.

*NIEUW!*Geniet van alle GameHouse Original Stories met een abonnement! Tijdens de duur van je abonnement kun je al je favoriete verhaalspellen spelen. Beleef verhalen van vroeger opnieuw en word verliefd op nieuwe avonturen. Het is allemaal mogelijk met een abonnement op Gamehouse Original Stories! Word vandaag nog lid!

Play Heart’s Medicine - Season One ❤️ On BlueStacks

BlueStacks 4 is een volledig nieuwe Android Emulator en ook het enige gaming platform gemaakt voor en door gamers.

Download Heart’s Medicine - Season One ❤️