Features & Details

Datanglah pengalaman perlumbaan hebat, dude muda!
Mempercepat SEKARANG! Melarikan diri dari mengejar semua polis di bandar!

Ciri permainan:
 Pelbagai kereta lumba untuk dipilih. Anda juga boleh menambah kereta rali super ke garaj anda. Anda juga boleh memandu kereta polis dan bermain polis untuk menangkap kumpulan di jalan raya!
 Setiap kereta mempunyai dua gaya berbeza - gaya asas & gaya diubahsuai. Hanya buka gaya diubahsuai dengan menghabiskan sejumlah kecil berlian.
 BGMwill yang menakjubkan dapat meningkatkan pengalaman permainan anda!
 Sistem pengubahsuaian yang kuat:
- Menaik taraf perlumbaan perlumbaan, mengurangkan penggunaan bahan api dan meningkatkan prestasi tayar dalam sistem pengubahsuaian untuk menjadikan kereta anda lebih terkawal;
- Mewujudkan kereta yang paling tersendiri dengan menyesuaikan warna, tekstur kenderaan perlumbaan anda
 Paparan 3D teratas;
 Pelbagai permainan prop:
Pelbagai item untuk anda pilih. Hanya pilih dan tingkatkan item anda sebelum permainan dimulakan untuk mendapatkan mata tambahan dan lebih banyak wang.
 Mudah digunakan:
Klik skrin kiri dan kanan untuk mengawal kereta dan jangan lupa untuk menonton jumlah minyak anda sendiri. Sekiranya anda mendapati sebuah kereta polis mengejar kereta anda, berhati-hatilah untuk tidak bertembung dengan kereta polis atau anda akan ditangkap kemudian.

Bermain Mengejar kelajuan pantas Pada BlueStacks

BlueStacks 4 ialah simulator Android yang paling terkini dan satu-satunya platform permainan yang direka dan dibina khusus untuk pemain.

Download Mengejar kelajuan pantas