Pixel Gun 3D
Pixel Gun 3D
アクション

Pixel Gun 3D

BLUESTACKS VERIFIED

Pixel Gun 3D

最終アップデート: 4月 27, 2020

BlueStacksを使ってPCでプレイ - 4憶以上のユーザーが愛用している高機能Androidゲーミングプラットフォーム

すでにBlueStacksをご利用ですか? 開く

Red de Wereld van het Gevreesde Zombie Virus op Je PC en Mac

Één van de beste mobiele shooter games komt naar je thuiscomputer. Speel Dead Trigger 2 op de PC en Mac om situaties van leven of dood met je eigen ogen mee te maken. De wereld is flink veranderd sinds de doden in vleesetende monsters veranderd zijn. Er zijn misschien minder overlevenden dan ondoden, maar met de 20 miljoen andere overlevenden die Dead Trigger 2 spelen heb je misschien nog een kans om de mensheid te redden.

Span samen met miljoenen andere spelers terwijl je antwoorden probeert te vinden en probeert te overleven in deze donkere, nieuwe wereld. Speel Dead Trigger 2 op de PC en Mac om nog meer plezier te hebben. De verbluffende graphics zijn net zo scherp en helder als op hun originele Android tegenhanger en de geluidskwaliteit is nog beter. Richt beter en maak preciezere schoten met je computermuis in plaats van de touchscreen controls. De enige manier om een voordeel te hebben over de doden en andere overlevenden is door de nieuwe BlueStacks Android Emulator te downloaden via de link hierboven.

ゲーム機能

機能強化

 • 機能強化
 • マルチインスタンス

  同時に複数の異なるゲームをプレイ。 またはPixel Gun 3Dを他のアカウントからプレイ。 Switch effortlessly between multiple tasks with BlueStacks Multi-Instance.

 • マルチインスタンス同期

  マルチインスタンス同期を駆使してPixel Gun 3Dをプレイ Replicate what you are doing on the main instance on all other instances. より早いレベルアップが可能

 • リアルタイム翻訳

  Pixel Gun 3Dを自分の言語で思う存分遊ぼう。 ゲームのテキスト全体を選択した言語へと翻訳することが可能!

 • 高FPS

  Pixel Gun 3Dにて最高のフレームレートでパーフェクトなゲームプレイを堪能 より高品質なグラフィック&高いレスポンス速度を実現

PCでPixel Gun 3D をダウンロードしてプレイする方法

 • BlueStacksをダウンロードしてPCにインストールします。

 • GoogleにサインインしてGoogle Play ストアにアクセスします。(こちらの操作は後で行っても問題ありません)

 • 右上の検索バーにPixel Gun 3Dを入力して検索します。

 • クリックして検索結果からPixel Gun 3Dをインストールします。

 • Complete Google sign-in (if you skipped step 2) to install Pixel Gun 3D

 • ホーム画面にてPixel Gun 3Dのアイコンをクリックしてアプリを起動します。

動画の視聴

Om te beginnen klik je simpelweg op één van de links op deze pagina om de gratis BlueStacks Android Emulator te installeren. Wanneer je dat gedaan hebt zul je elke app of game op je PC en Mac op kunnen zoeken en downloaden. Verspil geen beperkte opslagruimte meer op je mobiele apparaat. Nu kun je zo veel Android games downloaden als je wil zonder je telefoon of tablet vol te proppen.

Gameplay via de BlueStacks gaming tool geeft je veel meer features en voordelen. Het gebruik van je internetverbinding thuis in plaats van die onbetrouwbare mobiele netwerken betekent dat je gameplay sneller is, met minder vertraging en geen vastlopers meer. BlueStacks heeft een automatische back-up feature die je vorderingen in het spel bewaart voor het geval er iets gebeurt. Wissel snel en gemakkelijk tussen mobiele apparaten en de PC.

インストール