Hearthstone
Hearthstone

Hearthstone

カード Blizzard Entertainment, Inc.

BlueStacksを使ってPCでプレイ - 4憶以上のユーザーが愛用している高機能Androidゲーミングプラットフォーム

すでにBlueStacksをご利用ですか? 開く

最終アップデート: 4月 27, 2020

Neem de Heroes of Warcraft Mee Naar Huis

Van de makers van World of Warcraft is hier nu één van de langstverwachte mobiele games van het jaar: de instant-klassieker Hearthstone. Het is een kaartspel wat je meesleept en niet meer laat gaan. Dit verraderlijk simpele Android spel is ontzettend leuk en trekt nu al miljoenen spelers van over de hele wereld aan. Hoeveel ervaring je ook met kaartspellen hebt, Hearthstone zet je er middenin en binnen no time ben je andere spelers aan het verslaan.

Hoewel Hearthstone in eerste opzicht een simpel kaartspel lijkt zul je, als je langer speelt, ontdekken dat er een intens verhaal vol actie en magie in zit. Verzamel speciale kaarten en bouw het ultieme deck. Vecht tegen helden uit het Warcraft universum zoals Thrall, Uther en Gul’Dan. Met regelmatige updates en nieuwe content is Hearthstone voorlopig verzekerd van een plek bovenaan de verkooplijsten. Bevrijd de helden van Warcraft door Hearthstone op de PC en Mac te spelen met de nieuwe BlueStacks Android Emulator tool. BlueStacks is een programma dat je computer in staat stelt meer dan duizenden verschillende Android games en apps te draaien.

ゲーム機能

機能強化

 • 機能強化
 • マルチインスタンス

  Hearthstoneをプレイしながら別のウィンドウで友達とチャット CTRL + Shift + 8でマルチインスタンスマネージャーを開くことが可能 新規インスタンスの作成、既存インスタンスの複製が可能

 • マルチインスタンス同期

  マルチインスタンス同期を駆使してHearthstoneをプレイ メインのインスタンスで実行するアクションを他のインスタンス上でも同時に実行 より早いレベルアップが可能

 • リアルタイム翻訳

  Hearthstoneを自分の言語で思う存分遊ぼう。

 • 高FPS

  BlueStacksを使ってHearthstoneで最高にイマーシブなゲームプレイ体験を実現させよう。 ゲーム内でFPS設定を変更して最上級のパフォーマンスを体感しよう。

PCでHearthstone をダウンロードしてプレイする方法

 • BlueStacksをダウンロードしてPCにインストールします。

 • GoogleにサインインしてGoogle Play ストアにアクセスします。(こちらの操作は後で行っても問題ありません)

 • 右上の検索バーにHearthstoneを入力して検索します。

 • クリックして検索結果からHearthstoneをインストールします。

 • Googleサインインを完了してHearthstoneをインストールします。※手順2を飛ばしていた場合

 • ホーム画面にてHearthstoneのアイコンをクリックしてアプリを起動します。

動画の視聴

De eerste stap richting heerschappij over de kaarten zet je door op de link hierboven te klikken en Hearthstone op de Mac en PC te spelen met BlueStacks. Zo gauw het automatische download- en installatieproces begint kun je gewoon achteroverleunen en ontspannen. In een kwestie van minuten ben je klaar om de Google Play store in al zijn pracht en praal te verkennen. Zo gauw de installatie voltooid is klik je op het zoekicoon om naar de Google Play store te gaan. Hier kun je bijna elke app of game installeren door simpelweg op installeren te klikken.

Hearthstone op de PC of Mac spelen biedt te veel voordelen om op te noemen. Allereerst heb je een veel groter speelgebied. Dit geeft je een veel leukere game-ervaring. Kijk eens naar de prachtige illustraties met al hun fijne details. De getallen en letters zijn ook veel gemakkelijker te zien op een groter scherm. De besturing is verbeterd ten opzichte van de gammele touch screen besturing op je telefoon of tablet. Dit geeft je een veel betere ervaring met vloeiendere gameplay.

インストール