Jogos de carro para crianças: Construtor de carros

Jogos de carro para crianças: Construtor de carros

Puzzle | bonbongame.com

Jogue no PC com BlueStacks - A Plataforma de Jogos Android, confiada por mais de 500 milhões de jogadores.

Página modificada em: 21 de janeiro de 2020

Recursos do Jogo

Nu, het is de tijd voor uw kinderen om een auto te bouwen! Help ze meer te leren over auto-tuning en auto geluiden, en veel plezier met het spelen van een aantal auto Simulator kinderspelletjes.

Autobouwer, zoals de naam al doet vermoeden, is een gratis auto puzzel kinderspelletjes voor kinderen en je krijgt om een auto te bouwen, Tune auto's en andere voertuigen in een moderne motorwereld autofabriek. Anders dan tuning en het bouwen van Auto's voor kinderen, u ook bouwen, andere voertuigen afstemmen en vertrouwd raken met hun geluiden en uitspraken van verschillende secties van auto Simulator.

Autofabriek voor kinderen
Speel auto's voor kinderen mini-spellen om geheugen en hersenen vaardigheden te ontwikkelen. Over verschillende Auto's voor kinderen gesproken, hier zijn enkele van de voertuigen die je bouwen in de autofabriek in dit gratis auto spel voor kinderen: vissersboot, pick-up truck, scooter, brandweerwagen, graafmachine, vliegtuig, ambulance, bus en politie auto.

Levens-achtige auto Simulator voor kinderen
Dus, als u op zoek bent naar een goed ontworpen educatief en onderhoudend puzzel kinderspelletjes voor kinderen, download auto Builder gratis en laat uw kinderen meer te weten komen over auto tuning en auto geluiden in een motorwereld autofabriek. Ze zullen meer leren over auto's en hun geluiden, hoe ze uitgesproken

Gemakkelijk te leren bouwen van een auto spelletjes en vloeiende animaties
Car Builder wordt geleverd met een strak en netjes ontwerp en de interface is zo gebruiksvriendelijk en de spelplay is gemakkelijk te leren dat uw kinderen het hele idee volledig zullen krijgen na het bouwen en afstemmen van een paar auto's in de motor World Car Factory. Om aan de slag te gaan en een auto te bouwen, selecteert u eerst een voertuig en sleept u verschillende delen van het voertuig naar de juiste plekken. Zodra je de auto puzzel voltooid kinderspelletjes en meer te weten komt over auto geluiden en hoe ze worden uitgesproken, kun je een eenvoudig spel spelen om vermaakt te worden en plezier te hebben.

Waarom zou ik auto voor kinderen spel installeren?
1. Hoewel er zoveel andere auto spellen voor kinderen zijn, waarom zou ik dit autobouwer-spel moeten installeren en mijn kinderen het moeten laten spelen? Nou, dit is een eerlijke vraag om te vragen en hier zijn slechts een paar redenen om verliefd te worden op dit gratis auto-fabrieks spel:
2. De build a Car spelplay samen met de graphics en geluidseffecten zijn speciaal ontworpen voor kinderen en uw kinderen zullen dol zijn op het bouwen van auto's met het.
3. Het ondersteunt verschillende talen en je kinderen zullen leren hoe ze de naam van voertuigen in verschillende talen kunnen schrijven en uitspreken. Complete stapel educatieve spelletjes voor kinderen.
4. Het is zowel onderhoudend en educatieve auto auto Simulator. Terwijl uw kinderen een auto bouwen en leren over autogeluiden voor educatieve doeleinden, ze hebben ook plezier door het spelen van een aantal mini-spellen.
5. Het wordt geleverd met 17 verschillende voertuigen en meer voertuigen zijn binnenkort beschikbaar.
6. Gratis te downloaden auto spelletjes voor kinderen

Auto builder belangrijkste kenmerken in één oogopslag:
Schoon en netjes ontwerp met frisse en intuïtieve interface
Prachtig ontwerp met hoge kwaliteit graphics en verbazingwekkende geluidseffecten
Vloeiende animaties en makkelijk te leren spel play
Realistische auto geluiden voor educatieve spelletjes voor kinderen
- 17 verschillende voertuigen om te bouwen en af te stemmen (meer om binnenkort te komen)
- Speel minispellen met je gebouwde auto's en voertuigen
- Ondersteund 15 verschillende talen
- Leuke educatieve spelletjes voor alle kinderen, jongens en meisjes
- Gratis zonder in-app aankoop items

Dus, Car Builder is een perfecte autofabriek puzzel spel voor kinderen en het levert alles wat je mag verwachten van educatieve spelletjes voor kinderen.
Probeer de autobouwer autofabriek voor kinderen vandaag nog!

Ler Menos Ler Mais

Jogue Jogos de carro para crianças: Construtor de carros no PC. É fácil começar.

  • Baixe e instale o BlueStacks no seu PC

  • Conclua o login do Google para acessar a Play Store ou faça isso mais tarde

  • Procure por Jogos de carro para crianças: Construtor de carros na barra de pesquisa no canto superior direito

  • Clique para instalar Jogos de carro para crianças: Construtor de carros a partir dos resultados da pesquisa

  • Conclua o login do Google (caso você pulou a etapa 2) para instalar o Jogos de carro para crianças: Construtor de carros

  • Clique no ícone do Jogos de carro para crianças: Construtor de carros na tela inicial para começar a jogar

Assistir o Vídeo

Jogos Semelhantes

Clique para instalar