Cruce - Joc de cărți

Cruce - Joc de cărți

Card | PL Solutions

Jouez sur PC avec BlueStacks - la plate-forme de jeu Android, approuvée par + 500M de joueurs.

Page Modifiée le: 14 janvier 2020

Caractéristiques de Jeu

★Este un joc de cărți foarte renumit în Transilvania (nord-vest România) sub numele de Cruce, în alte localități mai este numit și 66 (sixty-six, șaizeci și șase), snapszli, spanszer. Jocul mai este foarte des jucat și în alte țări: Germania (țara de provincie a jocului), Ungaria, Austria și Slovenia, dar jocul are o altă denumire și de asemenea și regulamentul de joc este diferit.

★ Cruce poate fi jucat de 2, 3 sau 4 jucători. Cu această aplicație, numărul maxim de jucători este 2. Poți juca doar împotriva computerului. Acestea sunt cărți Ungurești, iar cărțile cu numărul "Șapte" și "Opt" sunt scoase afară, rămânând în total 24 de cărți. Poți juca împotriva a 3 computere diferite. Fiecare jucător are un anumit grad de dificultate. Jucătorul care adună primul 15 puncte câștiga jocul. În caz de egalitate, jocul va continua până când, unul din jucători va face mai multe sau mai puține puncte decât celălalt jucător.

În total sunt 4 tipuri de cărți: INIMĂ, VERDE, GHINDĂ și DUBĂ. Fiecare tip de carte, are 6 cărți cu valori diferite.

★ Când jocul este început, pachetul de cărți este amestecat și distribuit între jucători. Fiecare jucător primește 8 cărți și 8 cărți rămân pe masă. Fiecare jucător își evaluează cărțile pentru licitație. Jucătorul care este primul trebuie să facă o sumă licitată între 1 și 4. Dacă crede că, cărțile sale nu merită 1 punct, atunci el poate licita: "PAS" și va da posibilitatea ofertei pentru jucătorul adversar. Dacă jucătorul face o sumă licitată între 1 - 4, adversarul poate face o ofertă mai mare și va câștiga licitația. Oferta maximă este de 4 și jucătorii nu pot spune un număr mai mare. Jucătorul care "câștigă" (cu cea mai mare ofertă) licitația poate plasa prima carte. La prima plasare a cărții va fi definit tipul de carte tromf (master). Acest tip de carte este cel mai puternic din jocul curent și poate să ia orice carte de alte tipuri. În cazul acelorași cărți de tromf plasate pe masă, valoarea cărții este evaluată. Cartea cu valoarea cea mai mare va câștiga. Când nu mai sunt cărți rămase, fiecare jucător își va calcula punctele și va rezulta sfârșitul jocului. Punctele sunt calculate de fiecare jucător din suma cărților și anunțărilor colectate. În cele din urmă, suma totală este împărțită la 33 pentru a obține numărul de puncte. Dacă jucătorul care a câștigat licitația a făcut mai puține puncte decât oferta sa, atunci va pierde punctele. Fiecare punct acumulat se adaugă punctelor existente ale jucătorului.

★ Înainte de începerea jocului, fiecare jucător trebuie să-și evalueze cărțile și să facă o ofertă în faza de licitație. Jucătorii pot licita între 1 - 4 sau "PAS". Oferta se calculează prin înmulțirea valorii sumei licitate cu 33. Înseamnă că la sfârșitul jocului, jucătorul care a început jocul trebuie să aibă acele puncte acumulate, altfel va pierde punctele (valoarea numărului licitat). Jucătorul care câștigă licitația poate începe jocul, lăsându-l pe el să plaseze prima carte și să definească Tromful (master).

Baftă și nu uita să ne urmărești pe facebook:
☛ https://www.facebook.com/crucecards

Lire moins Lire la suite

Jouez à Cruce - Joc de cărți sur PC. C'est facile de commencer.

  • Téléchargez et installez BlueStacks sur votre PC

  • Connectez-vous à Google pour accéder au Play Store ou faites-le plus tard

  • Recherchez Cruce - Joc de cărți dans la barre de recherche dans le coin supérieur droit

  • Cliquez pour installer Cruce - Joc de cărți à partir des résultats de la recherche

  • Connectez-vous à Google (si vous avez ignoré l'étape 2) pour installer Cruce - Joc de cărți

  • Cliquez sur l'icône Cruce - Joc de cărți sur l'écran d'accueil pour commencer à jouer

Regarder la Vidéo

Jeux Similaires

Cliquer pour installer