Seven Knights
Seven Knights

Seven Knights

Jeux de rôles | Netmarble

BLUESTACKS VÉRIFIÉ

Jouez sur PC avec BlueStacks - la plate-forme de jeu Android, approuvée par + 500M de joueurs.

Page Modifiée le: avril 27, 2020

Jouez Seven Knights sur PC

Het sterke land van Ladenberg is in grote problemen en heeft een dappere groep helden nodig om op te staan ​​en voor het volk te vechten. De gevreesde God van Vernietiging is naar Ladenberg gekomen om zijn bevolking te verwoesten en te vernietigen. Met de hulp van de lokale bevolking, zoals Evan en Karin, zul je een team van onwaarschijnlijke helden moeten vinden en rekruteren om de kwaadaardige God van Vernietiging te bestrijden en het Land van Ladenberg te redden. Het bewaren van vrede in het land zal niet gemakkelijk zijn, dus neem deze taak niet licht, dappere krijger.

Seven Knights is een snel rollenspel dat de wereld stormenderhand verovert. Het is al enorm in verschillende landen en de verbluffende graphics en geweldige 3-D-gevechten trekken massaal spelers aan. Om de gevechten nog meer te laten knallen, hebben de ontwikkelaars intense geluidseffecten aan de mix toegevoegd. Net als de klassieke RPG & # 039; s van vroeger, stelt Seven Knights je in staat om vele aspecten van je feest te veranderen die de uitkomst van gevechten te kunnen beïnvloeden.

Caractéristiques de Jeu

Améliorations

 • Améliorations
 • Les macros

  Concentrez-vous davantage sur la partie amusante du jeu, évitez les aspects fastidieux. Maîtrisez Seven Knights avec les Macros. Enregistrez-vous en accomplissant les tâches monotones que vous souhaitez automatiser et rejouez-les plus tard avec une seule touche.

 • Multi Instance

  Construisez un royaume. Recueillez des ressources. Faites plus. Avec le Multi-Instance, jouer à Seven Knights est encore plus excitant. Ouvrez plusieurs instances et jouez au même jeu à partir de différents comptes.

 • Multi-Instance Sync

  Avec le Multi-instance Sync, vous pouvez faire encore plus dans Seven Knights. Synchronisez l'action de l'instance principale et répétez-la en temps réel dans toutes les autres instances. Synchronisez et asseyez-vous, laissez le jeu progresser.

 • Script

  Automatisez les tâches répétitives dans Seven Knights avec BlueStacks Script. Écrivez un ensemble de commandes pour exécuter une série d'actions que vous souhaitez automatiser. Liez-le à une seule touche et vous avez terminé.

Comment Télécharger et Jouer à Seven Knights sur PC

 • Téléchargez et installez BlueStacks sur votre PC

 • Connectez-vous à Google pour accéder au Play Store ou faites-le plus tard

 • Recherchez Seven Knights dans la barre de recherche dans le coin supérieur droit

 • Cliquez pour installer Seven Knights à partir des résultats de la recherche

 • Connectez-vous à Google (si vous avez ignoré l'étape 2) pour installer Seven Knights

 • Cliquez sur l'icône Seven Knights sur l'écran d'accueil pour commencer à jouer

Regarder la Vidéo

De waarheid is, jonge krijger, dat deze zoektocht verre van gemakkelijk zal zijn. De weg voor je is vol gevaar en obstakels die jou en je medehelden willen stoppen. Laat deze gevaren je niet vertragen en speel Seven Knights op pc of Mac met de gratis BlueStacks 4. Voor meer informatie over het gebruiken, downloaden en installeren van BluStacks 2, bekijk de video hierboven. Ladenberg was ooit een vredig land vol hardwerkende volken. Nu, dankzij de God van de Vernietiging is Ladenberg niet langer dat vredige land. Ga met Karin en Evan op een zoektocht om de mensen te verenigen en de dapperste krijgers te vinden die opstaan ​​en vechten tegen de duisternis. Reis het land op en vind uitrusting, wapens en andere items om je helden te helpen tegen het kwaad. Bewijs je kracht door te duelleren met andere spelers in de Battle-modus als je een avontuurlijke pauze nodig hebt.

Cliquer pour installer