Features & Details

Onet adalah salah satu klasik permainan bersambung. Sama dengan Padankan 3 permainan matlamat utama adalah untuk menyambung dua haiwan yang serupa atau buah-buahan. Di Onet anda menarik garis antara mereka. Walau bagaimanapun terdapat dua peraturan yang sangat penting yang perlu anda ikuti:

Tidak boleh ada apa-apa halangan di jalan antara dua jubin yang sama.
Garis yang menghubungkan dua jubin boleh mengubah arah hanya dua kali. (Atau kurang, sudah tentu)

Oh yeah, dan terdapat had masa. Anda mempunyai lima minit untuk membersihkan setiap peringkat. Ini menjadikan permainan haiwan dan buah-buahan menyambung ini menonjol dari orang ramai yang tidak terkira banyaknya Perlawanan lain 3 atau Sambung 4 permainan.

Sama dengan orang-orang permainan matlamat utama anda adalah untuk membersihkan padang permainan keseluruhan dari semua jubin. Sebagai comel kerana ia kelihatan, mungkin ada sekian pemikiran dan penyelarasan kemahiran strategik yang terlibat untuk menyelesaikan permainan.

Tetapi tidak takut, kerana jika anda buntu ada bantuan. Di sebelah kanan atas skrin anda mencari dua ikon. A kaca pembesar dan butang shuffle.
pembesar membantu anda mengenal pasti mungkin pilihan bersambung seterusnya. Tetapi joker sebenar permainan ini adalah fungsi shuffle. Apa yang ia lakukan? Well, ia betul-betul apa yang dikatakannya. Ia shuffles jubin di atas padang supaya pilihan sambungan baru akan dibentangkan. A sebenar hidup penjimat, jujur!

Ciri-ciri:
- Classic Connect haiwan Permainan
- Tiga tema yang berbeza: haiwan, buah-buahan dan makanan
- Bantuan dan Shuffle pilihan
- Permainan Mahjong Connect Style
- berwarna-warni dan manis
- Keseronokan yang berpanjangan untuk semua orang

Bermain Onet Mahjong Connect Permainan Pada BlueStacks

BlueStacks 4 ialah simulator Android yang paling terkini dan satu-satunya platform permainan yang direka dan dibina khusus untuk pemain.

Download Onet Mahjong Connect Permainan