Features & Details

Een van de populairste en best beoordeelde spellen aller tijden komt nu naar mobiel!

Speel het spel Stick War, een van de grootste, leukste, uitdagendste en verslavendste spellen met stokmannetjes dat er bestaat. Bestuur je leger in formaties of speel met elke eenheid, want je hebt controle over elk stokmannetje. Bouw eenheden, delf goud, leer de weg van het zwaard, de speer, de tovenaar en zelfs de reus. Vernietig het beeld van de vijand en verover alle gebieden!

Nieuwe features:
● 6 bonuslevels voor de campagne met beloningen!
● Skins zijn nu voor alle personages beschikbaar! Ontgrendel krachtige wapens en bepantsering met elk hun unieke perks!
● Bladskins zijn zo licht als een veertje en goedkoop, zodat je eenheden snel kunnen bewegen en worden gebouwd
● IJsskins bevatten krachtige magie die de vijand bevriest en vertraagt.
● Wilde skins zijn van de botten en huid van magische beesten gemaakt, waardoor de dragers ervan bonusschade uitdelen aan doden en profiteren van hogere aanvalsnelheid, behendigheid en minder verlamming.
● Lavaskins zijn gesmeed in het hart van een vulkaan en veroorzaken brandschade, terwijl ze inkomende schade terug naar de vijand weerkaatsen
● Vampskins zouden de kracht van chaos bevatten, die gecreëerd is door de meest duistere magie van Inamorta. Vampbepantsering en -wapens geven je eenheden de kracht tot levenstelen, gifimmuniteit en splashschade aan iedereen die te dichtbij komt.
● Survivalmodus met oneindig veel dode zombies! Hoeveel nachten houd jij het uit?
● Filmische intro in stripverhaalstijl voor de eindeloze-dodenmodus!
● Toernooimodus! Ga de strijd aan met tientallen AI-uitdagers en win de 'Kroon van Inamorta'!

Campagnemodus:
In een wereld genaamd Inamorta word je omringd door afzonderlijke naties die zich volledig concentreren op hun eigen technologie en de strijd om overheersing. Elke natie heeft zijn eigen unieke manier ontwikkeld om te verdedigen en aan te vallen. Doordat ze zo trots zijn op hun unieke vaardigheden, zijn ze zo geobsedeerd geraakt met hun wapens dat ze die aanbidden en er een religie van hebben gemaakt. Volgens deze naties is hun manier van leven de enige juiste en ze doen er alles aan om hun wetten aan alle andere naties op te leggen. Hun leiders noemen dit goddelijke interventie, maar jij kent het beter als ... oorlog.

De anderen staan bekend als 'Archidons' of de weg van de boogschutter, 'Swordwraths' of de weg van het zwaard, 'Magikills' of de weg van de tovenaar en 'Speartons' of de weg van de speer.

Jij bent de leider van de natie genaamd 'Orde'. Jouw weg is een weg van vrede en kennis en je volk aanbidt geen wapens als goden. Hierdoor ben je een doelwit voor infiltratie door de omringende naties. Je enige kans op verdediging is om als eerste aan te vallen en geleidelijk de technologie van alle andere naties te stelen.

Play Stick War: Legacy On BlueStacks

BlueStacks 4 is een volledig nieuwe Android Emulator en ook het enige gaming platform gemaakt voor en door gamers.

Download Stick War: Legacy