Features & Details

MU ORIGIN ,pasukan asal, sekali lagi bergabung degan WEBZEN
Memecahkan rekod 3D MMORPG
Penciptaan MMORPG2.0
Mengalu-alukan anda untuk menyaksikan keajaiban seterusnya,
muat turun pengalamannya sekarang !

Ciri Permainan :
Laman sesawang mempunyai lesen rasmi, kelahiran semula secara klasik
Keajaiban MU rasmi dan tulen, pengakhiran kesinambungan klasik selama 16 tahun,
MU Origin sea kembali dengan lebih kuat, keajaiban terkuat MU ORIGIN 2, penyatuan semula saudara lelaki anda ! MU Origin sea permainan mudah alih yang mendapat sambutan hangat di Asia Tenggara, konsep 3D sepenuhnya menghasilkan skrin klasik IP, selain mewarisi permainan klasik dari Devil Square dan Blood Castle, ia juga ditambahkan dengan lebih banyak gambar dan pengalaman permainan yang lebih hebat.

Perkhidmatan merentasi Asia Tenggara
Perkhidmatan MU termasuk dalam talian 10 negara di Asia Tenggara/inovasi MMORPG merentasi sistem social PVP/keajaiban seluruh dunia, pada kali ini, seluruh rakyat terkejut, kehormatan negara dilindungi oleh kamu! Dapatkan Weapon Archangel, rasai pengalaman bahaya dan gembira yang dibawakan oleh MU online!

Fesyen yang cantik dan dinamik, sayap yang sejuk
Seluruh tubuh mempunyai “5 bahagian”yang boleh dinaik taraf, paparan dinamik MU yang indah, Equip/Wings/Mount/Horcrux/Spirit, membolehkan anda menonjolkan diri anda! Cahaya dan bayangan ajaib di alam fantasi , pedang cantik para malaikat, setiap cahaya dan bayangan berterusan menulis lagenda keajaiban.

Inovatif, perdagangan bebas adalah keajaiban sebenar
Keajaiban MU adalah sistem perdagangan bebas terkuat dalam sejarah——Selain daripada cara perdagangan tradisional, anda juga boleh bersemuka dengan pemain-pemain lain.Perdagangan tidak terhad di dalam talian sahaja, ketika di luar talian, perdagangan diuruskan oleh barisan transaksi; Sistem lelongan perang dijalankan untuk item yang jarang didapati, keistimewaan bahan output mendapat keutamaan di dalam lelongan, sangat bebas~

Permainan yang luar biasa
Swordsman,Mage,Archer kini kembali lagi! Mentor suci, pedang sihir dan pemain professional yang lain bersedia untuk bertarung! MU ORIGIN 2 memecahkan rekod cara bermain terdahulu, kemahiran yang maju dan membangun, mengatakan tidak kepada kemahiran yang tidak menyeluruh, segera rasai pembaharuan yang dibawa oleh kemahiran yang baharu !

Visual yang dibina semula
Keajaiban skrin penuh MU dan peningkatan cahaya dinaik taraf, lain daripada yang lain! Rumput laut yang berayun, air yang mengalir……mengembalikann kejayaan lagenda di dasar laut Atlantis yang hilang. Peralatan yang rapi dan peta yang realistic memberikan anda pemandangan dan pengalaman seperti sedang berada di dunia dongeng dan dunia marvel.

***Keperluan konfigurasi minimum Android OS 5.0 dan ke atas RAM 2GB dan keatas***

Many free events are waiting for you!
If you cannot update new version successfully, please uninstall first and download again!

==Maklumat Rasmi==
「MU ORIGIN 2」Facebook :https://www.facebook.com/MUORIGIN2.CN
「MU ORIGIN 2」Laman Web:https://mu2sea.com

Bermain MU ORIGIN 2 - WEBZEN Lesen Rasmi Pada BlueStacks

BlueStacks 4 ialah simulator Android yang paling terkini dan satu-satunya platform permainan yang direka dan dibina khusus untuk pemain.

Download MU ORIGIN 2 - WEBZEN Lesen Rasmi